Coaching

Oudercoaching

Kinderen opvoeden is niet altijd gemakkelijk, soms zit je met de handen in het haar. Misschien heb je bepaalde vragen of kom je al wel eens wat uitdagingen tegen waar je momenteel geen raad meer bij weet? 

En vaak zijn onze kinderen ook spiegeltjes. We kunnen vastzitten in bepaalde patronen. 

Ik begeleid je graag naar meer verbinding, rust, veiligheid en plezier in het ouderschap. Daarnaast wil ik je versterken in je ouderrol. Ik wil je helpen om je eigen authenticiteit terug te vinden.

Ik luister zonder oordeel. Ik bezorg je helderheid en een heleboel inzichten. Verder krijg je specifieke tips en tricks mee die het jou een stukje gemakkelijker kunnen maken. We gaan samen op weg en zoeken samen naar wat werkt voor jou en je gezin.

 

Je krijgt een luisterend oor, concrete tips en kan ze thuis onmiddellijk gaan toepassen.

Een coachinggesprek is helpend voor jou wanneer:

Praktisch

We starten met een intake. Je krijgt deze op voorhand toegestuurd zodat ik al een beeld kan hebben waar je hulpvraag ligt. Het intakeformulieris gratis.

Een gesprek duurt 1 uur en kost 50,00 euro.  

Je kan ook kiezen voor een verdere opvolging via chat (WhatsApp). Een opvolging van 2 weken kost 120,00 euro. Je krijgt dagelijks antwoord.

Ik vraag om steeds te starten met 2 gesprekken (online of in de praktijk). Nadien kan je dan kiezen om na 2 gesprekken te stoppen, meerdere gesprekken te nemen of een chatcoaching verder te zetten. Je kan er ook bij opteren om je kindje te laten coachen (zie hieronder).

Je kan op coachinggesprek komen in mijn praktijk in Langemark of dit kan ook online doorgaan via zoom.

Kindercoaching

Loopt je kind vast?

Kampt hij met lastige emoties zoals verdriet, boosheid, faalangst, stress, piekeren, …?

Zijn er bepaalde veranderingen waar hij/zij moeilijker mee om kan zoals een echtscheiding, verandering school, jaar overzitten, een overlijden, …?

Kan hij/zij moeilijk om met de druk?

Voel je dat je kind een duwtje in de rug nodig heeft om te groeien en te bloeien zodat hij/zij de mooiste versie van zichzelf kan worden?

 

Onze kinderen spreken niet zomaar uit wat er is, ze krijgen het vaak niet onder woorden. Dat kan zich uiten in stress, lastig gedrag, slapeloosheid, kampen met lastige emoties, eetproblemen, …

Met gans mijn hart wil ik je kind helpen om terug dichtbij zichzelf te kunnen gaan staan. Ik betreed de wereld van je kind door spelvormen, gespreken en creatieve activiteiten. Zo zoek ik mee wat ze nodig hebben om door het leven te dansen. 

Praktisch

We starten met een intakegesprek met de ouders. Daarna gaan er een reeks coachingssessies door (van 45 à 60 minuten) met het kind alleen. Na de sessie bespreken we de laatste minuten even samen met de ouders wat we deden. Na een aantal sessies, bespreek ik hoe ver we staan, hoe ik het verder zie en geef ik gericht advies mee over hoe je je kindje thuis verder kunt ondersteunen. We proberen de coachingssessies te beperken. Het doel is dat ik jullie samen op weg help zodat jullie er zelf thuis mee aan de slag kunnen. Er zit steeds een stukje oudercoaching bij (de laatste minuten van elke sessie + opvolggesprekken). Ik wil je versterken in je ouderrol. Daarom betrek ik de ouders steeds bij elke coaching.

Een sessie kost 50 euro. 

Je bent van harte welkom met elke vraag waarmee je worstelt.